مقالات

6 مورد از بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس

افزونه‌های امنیتی وردپرس

چقدر در خصوص افزونه‌های امنیتی وردپرس اطلاعات دارید؟ اين روزها اگر به بیشتر سایت‌ها دقت کرده باشید، پایه و اساس تشکیل آن‌ها وردپرس است. کاربری و ساخت آسان و همچنین امنیت بالای آن نسبت به دیگر پلتفرم‌ها، باعث شده است تا بیشتر آن‌هایی که قصد طراحی سایت به ویژه بلاگ محور را دارند، وردپرس را به عنوان گزینه اول خود انتخاب کنند؛ اما در اینترنت هرچه تکنیک یا پلتفرمی بیشتر از بقیه مورد استفاده قرار گیرد، هکرها علاقه دارند تا به همان تناسب آن را مورد حمله قرار دهند.

ازآنجا که وردپرس، بیشتر پلتفرم استفاده شده در طراحی انواع سایت است، میزان حمله هکرها به این نوع پلتفرم در هر لحظه در حال افزایش است و برای همین است که هرچند وقت یک‌بار شاهد به‌روزرسانی در این پلتفرم هستیم. هدف این به‌روزرسانی‌ها، برطرف کردن باگ‌ها و اضافه کردن افزونه‌های امنیتی وردپرس به‌منظور افزایش امنیت این قالب نسبت به بقیه است.

افزونه های امنيتی وردپرس

افزونه‌های امنیتی وردپرس -1

استفاده از افزونه‌های امنیتی وردپرس

با توجه به افزایش میزان حمله هکرها به قالب‌های وردپرس، ازاین‌رو امنیت این نوع سایت‌ها بیشتر از گذشته باید موردتوجه قرار بگیرد. به‌غیراز رعایت نکات امنیتی، استفاده از افزونه‌های امنیتی وردپرس می‌تواند بهترین روش برای مقابله با ورود هکرها باشد، هرچند هکرها همیشه یک‌راه نفوذی پیدا می‌کنند؛ اما این دلیلی نمی‌شود که شما روش‌های امنیتی را نادیده بگیرید. درواقع هدف استفاده از افزونه‌های امنیتی وردپرس، کاهش سرعت عمل و دسترسی هکر به بیشتر بخش‌های سایت است تا به این صورت در صورت نفوذ آن‌ها، کمترین آسیبی به سایت شما وارد شود.

چرا از افزونه‌های امنیتی وردپرس باید استفاده کنیم؟

هر هفته 18 میلیون وب‌سایت تحت حمله سایبری قرار می‌گیرند که تعداد حمله‌ها برای هر سایت، روزانه 44 بار است، به‌عبارتی‌دیگر هر سایت هرروز 44 بار توسط هکرها موردبررسی برای پیدا کردن راه نفوذی قرار می‌گیرد و این مسئله به نوع سایتی که از وردپرس ساخته‌شده باشد یا خیر، ندارد.

متأسفانه بسیاری از کاربران و مالکان سایت‌ها به ویژه آن‌هایی که از وردپرس استفاده می‌کنند، با یک توهم عجیبی روبرو هستند و آن امنیت بالای وردپرس است. هر خانه‌ای هرچقدر هم که در آن نکات امنیتی به‌خوبی رعایت شده باشد؛ اما باز هم ممکن است که توسط دزدان حرفه‌ای مورد دستبرد قرار بگیرد. به هر حال نقاط کوری وجود دارد که صاحبخانه از آن بی‌اطلاع است. این نقاط کور همانند باگ‌های سایت هستند که قالب‌های وردپرس به خودی خود قادر به رفع آن‌ها نیستند. استفاده از افزونه‌های امنیتی وردپرس تا حد بسیار جلوی نفوذ به سایت از طریق همین باگ‌ها بگیرد. در واقع این افزونه‌ها همانند یک دزدگیر عمل می‌کنند و مانع از ورود و حمله هکرها می‌شود.

چه سایت شما اطلاعات مهمی داشته یا اینکه صرفاً یک وب‌سایت نمایشی باشد، در هر صورت اگر به امنیت آن دقت نکنید، ممکن است که به مشکلات بسیار زیادی بربخورید. البته همانطور که گفتیم، افزایش امنیت فقط مختص به رعایت کردن نکات امنیتی نیست، بلکه افزونه‌های امنیتی وردپرس هم در کنار آن‌ها به شما برای رسیدن به این هدف کمک بسیار زیادی می‌کند. در هر صورت رعایت نکردن موارد امنیتی، مشکلات زیر را برای شما به وجود می‌آورد:

  • هکرها به راحتی به اطلاعات سایت و مشتریان شما دسترسی داشته و از آن‌ها سوءاستفاده می‌کنند.
  • دسترسی شما برای ورود به سایت قفل می‌شود.
  • امکان نفوذ ویروس از طریق سایت به داخل دستگاه افزایش پیدا می‌کند.
  • هرگونه حمله سایبری، روی سئو سایت شما تأثیر منفی می‌گذارد.
  • اعتماد کاربران به سایت شما کاهش می‌دهد.

معرفی افزونه‌های امنیتی وردپرس

  1. WordFence

افزونه‌های امنیتی وردپرس-2

وردفنس، یکی از قوی‌ترین افزونه‌های امنیتی وردپرس است که به منظور جلوگیری از نفوذ هکرها و هرگونه برنامه مخرب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این افزونه، تمامی فایل‌ها، تم‌ها و دیگر موارد سایت وردپرس را مورد بررسی قرار داده و در صورت پیدا کردن یک کرم مخرب، سریعاً آن را به شما اطلاع می‌دهد.

یکی از مزیت‌های این افزونه، پیدا کردن هرگونه نفوذ یا برنامه مخرب با 50 برابر سرعت بقیه است که برای دستیابی به این سرعت از موتور بررسی فالکوم استفاده می‌کند. دیگر مزیت، رایگان بودن آن است؛ اما برای استفاده بعضی از ویژگی‌های خاص، باید هزینه خریداری آن‌ها را بپردازید.

یکی از مزیت‌های مهم این پلاگین که باعث محبوب آن بین بقیه افزونه‌های امنیتی وردپرس شده است، تصدیق دو مرحله‌ای از طریق سرویس پیامک در صورت هرگونه حمله سایبری است که عملاً جلوی ورود بسیاری از هکرها یا برنامه‌های مخرب را می‌گیرد.

دیگر ویژگی‌های این افزونه شامل موارد زیر است:

  • ترافیک از بعضی کشورها را مسدود می‌کند.
  • دارای فایروالی است که جلوی ورود ترافیک‌های فیک را می‌گیرد.
  • بررسی شرکت هاستینگ برای جلوگیری از ورود هرگونه نفوذ از طریق آن
  • بررسی کامنت‌ها به ویژه لینک‌های که در آن قرار می‌گیرد.
  1. BulletProof

یکی دیگر از افزونه‌های امنیتی وردپرس است که به منظور بررسی سایت به ویژه قسمت‌های لاگین برای جلوگیری از ورودهای غیرمجاز استفاده می‌شود.

  • تعداد ورودهای غیرمجاز را محدود و در صورت تکرار بیش از حد، اکانت مورد نظر را مسدود می‌کند.
  • جلوی ورود IP های مشکوک را گرفته و آن‌ها را مسدود می‌کند. به عبارتی دیگر مانع از افزایش بازدید سایت از طریق ترافیک فیک می‌شود.
  • هرگونه عملیات مشکوک را به مدیر سایت اطلاع می‌دهد.
  • از سایت در برابر هرگونه برنامه‌های مخرب مانند XSS، RFI، CRFL، Base64 و همچنین کدهای مخرب پایگاه داده محافظت می‌کند.
  • هرچند وقت یک‌بار، برنامه به روزی از آن ارائه می‌شود تا جلوی کدها و برنامه‌های مخرب جدید را بگیرد.
  1. Sucuri

افزونه‌های امنیتی وردپرس-3

سوکوری مانند بقیه افزونه‌های امنیتی وردپرس است که وظیفه اسکن و از بین بردن کدهای مخرب و همچنین جلوگیری از ورود هکرها و اطلاع دادن هرگونه انجام عملیات مشکوک را به مدیر سایت دارد. در حوزه امنیت وردپرس، سوکوری را رهبر صنعت می‌نامند.

  • سوکوری دارای بهترین فایروال به منظور جلوگیری و از بین بردن هرگونه کد یا برنامه مخرب قبل از رسیدن به سرور است و از این رو یکی از بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس برای شرکت‌هایی است که از CDN استفاده می‌کنند.
  • بهترین محافظ در برابر حملات DOS است.
  • تمامی اطلاعات ورود را حتی در هنگامی که هکر وارد سایت شما شود، محافظت می‌کند.
  • ازآنجا که جلوی ورود هرگونه کد یا برنامه مخرب را قبل از ورود به سایت می‌گیرد، از این رو سایت‌های استفاده کننده از این افزونه امنیتی نسبت به بقیه سرعت بالاتری در اجرا یا عملکرد دارند. در واقع، هیچ عامل مؤثر روی کاهش سرعت و عملکرد سایت وجود ندارد.
  1. iTheme Security

یکی دیگر از بهترین افزونه‌های امنیتی وردپرس است که به بیش از 30 روش می‌تواند امنیت سایت شما را تضمین کند. استفاده از این پلاگین خیلی راحت است. در واقع فقط با کلیک روی گزینه نصب، این افزونه امنیتی فعال شده و به صورت خودکار جلوی فعالیت هرگونه برنامه مخرب و ورود هکرها می‌گیرد.

  • تمامی بخش‌های سایت را مورد بررسی قرار داده و در صورت مشاهده هرگونه عامل مخرب آن را به مدیر سایت اطلاع می‌دهد.
  • یکی از افزونه‌های امنیتی وردپرس است که تمامی فعالیت کاربران ثبت‌نام کننده را در سایت مورد بررسی قرار داده و همچنین تصدیق دو مرحله‌ای را برای افزایش امنیت به سایت اضافه می‌کند.
  • بررسی امنیت فایل‌ها، قفل کردن اکانت هایی با تعداد ورودهای غیرمجاز بیش از حد، انتخاب رمز قوی برای ورود افراد از دیگر ویژگی‌های این افزونه است.
  1. All in One

آل این وان، یکی دیگر از افزونه‌های امنیتی وردپرس که بیشتر متخصصان سئو و امنیتی استفاده از آن را برای کاربران عادی به‌شدت توصیه می‌کنند.

  • از ورودهای غیرمجاز جلوگیری کرده و اکانت یا ایمیل‌هایی را که بیش از مقدار مجاز قصد ورود داشته‌اند، مسدود می‌کند. همچنین این مسئله را به مدیر سایت از طریق یک ایمیل اطلاع رسانی می‌کند.
  • فعالیت کاربران ثبت نامی در سایت را بررسی کرده و جلوی ورود هرگونه اجرای عملیات مشکوک توسط آن‌ها را می‌گیرد و حتی IP های آن‌ها را نیز مسدود می‌کند.
  • به صورت اتوماتیک از فایل‌های شما یک نسخه پشتیبان می‌گیرد.
  • با غیرفعال کردن بخش ویرایش کد PHP، جلوی هرگونه تغییر توسط افراد غیرمجاز را می‌گیرد.
  • مانع از اجرای کوئری های مخرب شده و با شناسایی فعالیت ربات‌ها مانع از حمله و نفوذ برنامه‌های مخرب به داخل سایت می‌شود.
  1. Defender

دفنرد یکی از افزونه‌های امنیتی وردپرس جدید که توانسته توجه بسیاری از افراد را به سمت خود جلب کند. یکی از مزیت‌های این پلاگین امنیتی، رایگان بودن بسیاری از ویژگی‌های آن است که اگر قصد استفاده از آن‌ها در افزونه‌های امنیتی را داشته باشید، باید پول پرداخت کنید. برای همین است که استفاده از آن برای تأمین امنیت سایت‌های وردپرسی در چند سال اخیر بیشتر از بقیه بوده است.

خلاصه کلام…

افزونه‌های امنیتی وردپرس فقط به این 6 مورد محدود نمی‌شود؛ اما این‌ها بهترین و پرکاربردترین نمونه‌هایی هستند که توسط متخصص برای استفاده پیشنهاد می‌شوند. هدف تمامی این افزونه‌های امنیتی وردپرس این است که جلوی ورود هرگونه برنامه یا کد مخرب گرفته و آن را مسدود کنند. هرکدام از این افزونه‌ها دارای ویژگی‌های منحصر به فرد مخصوص به خود هستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *