مقالات آموزشی

معرفی انواع درگاه پرداخت وردپرس و افزونه‌های آن

payment wporbis main

کاربر شما برای خرید و پرداخت آنلاین از سایت باید به یک درگاه اینترنتی متصل شود. فرقی ندارد که شما از چه نوع پلتفرمی استفاده کرده باشید؛ طراحی توسط شما انجام‌شده باشید یا وردپرس را به کار گرفته باشید. در هرکدام، اگر محصولی را به‌صورت آنلاین به فروش می‌رسانید، باید مشتری را به یک درگاه پرداخت متصل کنید. در حال حاضر که بیشتر سایت‌ها با استفاده از وردپرس طراحی شده‌اند، باید برای سیستم پرداخت آنلاین از درگاه پرداخت وردپرس استفاده کرد.

در ادامه قصد داریم تا چند درگاه پرداخت وردپرس و افزونه‌های مرتبط را معرفی کنیم. البته این درگاه‌ها را می‌توان در هر نوعی سایتی به کار برد. چیزی که بیشتر اهمیت دارد، افزونه‌های آن است که باید به دقت مورد استفاده قرار بگیرد.

معرفي درگاه هاي پرداخت آنلاين

 

درگاه پرداخت وردپرس چیست؟

 

درگاه پرداخت وردپرس -1

 

درگاه پرداخت وردپرس امکان ارتباط کاربر را با بانک عامل برقرار می‌کند و ازاین‌رو خریدار به‌راحتی می‌تواند وجه مبلغ خود را به‌طور کامل پرداخت کند. استفاده از درگاه پرداخت وردپرس فقط با افزونه‌های مرتبط امکان‌پذیر است. بعضی از بانک‌ها یا درگاه‌ها دارای افزونه طراحی‌شده مخصوص به خود هستند و بعضی دیگر از افزونه‌ها، امکان استفاده و ارتباط هر درگاه را می‌دهند.

چه افرادی نیاز به درگاه پرداخت وردپرس دارند؟

درگاه پرداخت وردپرس برای افرادی مناسب است که قصد فروش محصول فیزیکی یا غیر فیزیکی دارند. به این صورت دیگر لازم نیست تا کاربر با استفاده از دریافت شماره کارت‌بانکی، اقدام به واریز مبلغ و ارسال رسید آن کند. مشتری به‌راحتی و با استفاده درگاه، وجه کالاهای خود را پرداخت کرده و پس از تائید رسید توسط شما، کالا به دست او خواهد رسید.

انواع روش اتصال درگاه پرداخت وردپرس

درگاه پرداخت وردپرس به دو روش مستقیم و غیرمستقیم می‌تواند ارتباط بین سایت و بانک عامل را برقرار کند. در روش مستقیم، خود مالک سایت می‌تواند با مراجعه به بانک، افزونه اصلی آن را نصب کند؛ اما این روش دو مشکل اصلی دارد: اول از همه اینکه حتماً باید ای نماد از قبل تهیه‌شده باشد و دوم اینکه کاغذبازی این روش خیلی زیاد است.

در روش غیرمستقیم، شما با استفاده از یک شرکت واسط عمل می‌کنید و این شرکت‌ها اغلب درصد بسیار ناچیزی را دریافت می‌کنند. مزیت این روش، نصب آسان و بدون کاغذبازی و همچنین نیاز نداشتن به ای نماد است. هرچند، در آخر شما باید ای نماد را دریافت کنید؛ اما تا زمانی که این نماد در سایت شما قرار بگیرد، حداقل می‌توانید فروش اینترنتی خود را بدون دردسر انجام دهید.

 درگاه پرداخت غير مستقيم وردپرس

درگاه‌های بانکی که در ادامه معرفی می‌شود، فقط برای وردپرس استفاده نمی‌شود. مهم‌ترین نکته‌ای که باید در نظر داشته باشید، این است که برای استفاده از این درگاه‌ها، باید افزونه مرتبط با آن یا یک افزونه درگاه وردپرس کلی را نصب کنید.

 

  1. زرین پال

درگاه پرداخت وردپرس -2

 

اولین درگاه پرداخت اینترنتی است که امروزه در بیشتر سایت‌ها برای پرداخت آنلاین مورد استفاده قرار می‌گیرد. تسویه این درگاه پرداخت به‌صورت هفتگی و با استفاده از کارت زرین کارت انجام می‌شود، فقط اینکه در هر بار تسویه، مبلغ حدود نیم درصد به‌عنوان کارمزد برداشته می‌شود.

  1. پی دات آی آر

دومین درگاه پرداخت که زیرمجموعه سامان کیش است که با استفاده از ساخت کیف پول می‌توانید مدیریت حساب خود را بهینه کنید. در واقع این یکی از مهم‌ترین مزیت‌های درگاه پی دات آی آر است که به مالک سایت این امکان را می‌دهد تا چندین فروشگاه اینترنتی را با یک اکانت و کیف پول‌های جداگانه مدیریت کند.

  1. نکست پی

از جدیدترین درگاه پرداخت وردپرس و البته دیگر سایت‌ها است که از ابتدای تأسیس تاکنون توانسته است تا جایگاه بسیار خوبی را بین کاربران به دست بیاورد. دریافت نکردن کارمزد تا 45 روز بعد از باز کردن اکانت و ارسال خودکار درگاه به یک درگاه دیگر در صورت خراب شدن از مزیت‌های اصلی این درگاه پرداخت است.

  1. آی دی پی

آی دی پی بیشتر از اینکه شبیه به یک درگاه پرداخت وردپرس باشد، به عنوان یک بستری برای انتقال وجه بین خریدار و فروشگاه استفاده می‌شود؛ اما به هر حال با ویژگی‌هایی که دارد، از آن برای ساخت درگاه پرداخت اینترنتی در سایت‌ها استفاده می‌شود.

 

  1. پردانو

درگاه پرداخت وردپرس -3

پردانو دیگر درگاه پرداختی است که از آن به می‌توان به عنوان درگاه پرداخت وردپرس هم استفاده کرد. البته فرق این درگاه پرداخت با بقیه این است که به شما امکان اتصال به ده درگاه پرداخت معمول در کشور را می‌دهد و به شما به راحتی می‌توانید بسته به نیاز خود، یک مورد را انتخاب کنید.

  1. پی پینگ

پی پینگ شبیه به آی دی پی است و بیشتر برای انتقال وجه بین خریدار و فروشنده استفاده می‌شود و مهم‌ترین مزیت این درگاه پرداخت این است که می‌توان از خدمات آن برای سایت‌های شخصی و تجاری به راحتی و با امکانات بالا استفاده کرد.

 

انواع افزونه درگاه پرداخت مستقيم وردپرس

برای استفاده از انواع درگاه پرداخت وردپرس باید افزونه مرتبط با آن‌ها را نصب کنید. همان‌طور که در بالا مثال زدیم، بعضی از درگاه یا افزونه‌ها امکان استفاده از چند درگاه را می‌دهند و بعضی دیگر اختصاصی و به صورت واحد استفاده می‌شوند. اگر بتوانيد از طريق خود بانک اقدام کرده و درگاه مستقيم بانکي بگيريد ميتوانيد از افزونه ي مربوط به هريک از آن ها استفاده نماييد ، براي استفاده از هريک از درگاه هاي مستقيم بانکي ، مي بايست مرچنت کد (کد درگاه پرداخت ) را از بانک دريافت کرده و در تنظيمات افزونه وارد نماييد . در  ادامه، پر کاربردترين درگاه هاي بانکي که برايشان افزونه پرداخت نيز طراحي شده است را معرفي ميکنيم.

 

  1. افزونه درگاه بانک ملت

درگاه پرداخت وردپرس -4

 

یکی از افزونه‌های رایج درگاهی بانک است که بیشتر فروشگاه‌های اینترنتی ساخته شده با وردپرس از آن استفاده می‌کنند. برای نصب این افزونه درگاه پرداخت وردپرس باید به بخش پیشخوان رفته و آن را دانلود کرده و بعد از نصب آن را فعال کنید. فقط این نکته را باید در نظر داشته باشید که این افزونه با ووکامرس تطابق کامل دارد.

  1. افزونه درگاه بانک سامان

دومین افزونه و به نوعی اولین درگاه موجود در ایران است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای نصب به بخش افزونه‌های وردپرس رفته و بعد از دانلود و نصب آن، برای فعال‌سازی، تنظیمات مربوطه را انجام دهید

3. افزونه درگاه بانک پارسيان

با استفاده از این افزونه نيز مي توانيد پرداخت های سايت وردپرسي و فروشگاه خود را از طریق درگاه بانک پارسیان انجام دهید. درگاه بانک پارسيان از بهترين درگاه هاي پرداخت داخلي است که دارای قابلیت هایی مانند صفحه تنظیمات درگاه پرداخت ، قابلیت انتخاب واحد پولی دلخواه جهت ارسال به بانک ، قابلیت نمایش کد رهگیری پرداخت به مشتری و ذخیره کد رهگیری است.

افزونه پرداخت دلخواه

یک افزونه درگاه پرداخت برای وردپرس است که شاید خیلی از افراد با آن آشنایی نداشته باشند. این افزونه درگاه، به نوعی یک افزونه جامع است که به شما امکان استفاده از هر نوع درگاه مورد دلخواه را می‌دهد. برای نصب این افزونه کافی است که به فهرست افزونه‌های وردپرس رفته و پس از دانلود، اقدام به نصب آن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *